top of page

TRANSFORMATIES

EVY al na enkele dagen een verschil

Eén woord: WAUW!  Ik had nooit durven dromen of denken een challenge aan te gaan en al na enkele dagen verschil te voelen. Het snoepen na een maaltijd? Ik denk er zelf niet meer aan.... Mocht ik toch een klein hongergevoel hebben, dan dacht ik onmiddellijk bij mezelf om een stuk fruit of soep te drinken. Of een heerlijk glas water.... ik dronk vóór de challenge elke dag 3 blikjes cola. Ook mijn energielevel is aanzienlijk de hoogte in gegaan.

Ik ben super gemotiveerd om deze gezonde levensstijl verder te zetten

Wat me ook opvalt is dat ik mezelf niet meer zou moeten inwrijven met hydraterende crème na het douchen, mijn huid is enorm verbeterd!

ANGELIQUESKE, DIKKE MERCI VOOR HET LEREN KENNEN VAN JOUW PROGRAMMA, YOU CHANGED MY WORLD ❤️

Ik leerde hoe ik vóór elke lente mijn lichaam best eens ga detoxen, resetten en zo

mijn gezondheid en immuniteit een boost geef.

ISABELLE waarom ik de F.I.T. kuur begon ...

 

Wel, ik kwam doorheen de jaren 13kg aan en voelde me dus niet meer goed in mijn vel.  Ik ben altijd een 'jojo'er' geweest ,maar kon altijd wel mijn kilo's kwijt spelen. Dat lukte nu niet meer...

September 2018 beslis ik om nòg eens bij de huisarts te gaan want mijn lichaam voelt niet meer als het mijne, ik heb geen energie meer, slapeloze nachten, rusten lost ook niks op … Ik krijg eindelijk een diagnose met als gevolg een operatie en nabehandeling .

Na een paar maanden voel ik me terug energieker en besluit om zachtjes en onder begeleiding het sporten te hervatten.  Bij Angélique vond ik de juiste coach voor mij - degene die me uitdaagt, maar ook mij leert mijn grenzen te respecteren.  Ik startte met e-fit om na enkele maanden ook onder haar begeleiding mijn voedingspatroon aan te pakken.  Ik had het weken weggeduwd omdat ik al vanalles geprobeerd had.  Dus ik wou dit nog 1 kans geven...

Na de eerste fase (cleansen) weeg ik 2kg minder en voel ik mij goed in mijn vel, heb ik extra energie, en zet ik de volgende stap: de opbouwfase.  Ik wou nog extra afslanken.  Ik leerde inzichten op te doen en begreep dat ik eigenlijk alles zal mogen eten. 

Ik zie mijn lichaam veranderen - verstevigen.  Ik krijg er zelfs een wauw gevoel van! Lang geleden dat ik dit lichaam nog tegen kwam ! 

Angélique stuurt jouw programma bij, bezorgt extra gerechten en laat ons de kookboeken van Pascale Naessens ontdekken - vooral WAAROM en de wetenschappelijke ondersteuning is iets waar Angélique op wijst.  

En dan is het eigenlijk tot mij doorgedrongen: IK HOEF NIET TE DIËTEN.  Ik heb uit deze 6 wekenkuur begrepen dat het een levensstijl is.  

Conclusie van mijn verhaal is dat ik sinds november 2019 tot nu toch 15kg kwijt ben en mijn gewicht kan behouden.  Het enige groot verschil bij vroeger: ik eet veel minder koolhydraten en als ik er eet dan eet ik gezonde.

NELE zoekend naar mezelf na een burn-out

 

Via haar yogalessen Lu Jong (BLESS - gezondheidscentrum) heeft Angélique me veel geleerd over mezelf, me doen nadenken over wie ik ben, wat ik doe, hoe ik denk… 

Tijdens de lessen Lu Jong kwam het meer en meer naar boven dat mijn lichaam ‘gereinigd’ moest worden. Na enige aarzeling gaf ik me over…

Mijn lichaam had een reiniging nodig, mijn man moest dringend van zijn cola/suikerverslaving af en eigenlijk wou/wil ik steeds gezonder leven. Dus dit was het ideale moment, ik sprong, samen met mijn man. Mijn man deed de 6-weken kuur en ik de CLEANSING (detoxen). Ik heb er nog geen moment spijt van gehad.

Bij de start word je opgemeten door Angélique. Even stilstaan bij de realiteit, hoe oud voel ik mij en hoe het eigenlijk gesteld is met mijn lichaam. Op dat moment beseften ik en mijn man echt dat er iets moest veranderen.

 

Ik moest blijkbaar echt afkicken van suikers en het lichaam heeft die cleansing-tijd nodig om al die rotzooi eruit te gooien.

Angélique hielp me door deze voor mij moeilijke periode en gaf me de juiste tips en ondersteuning.

Honger? Neen, omdat je verschillende gezonde snacks hebt die je tussendoor mag eten.  Ook was ik verrast over de hoeveelheden dat je mag eten. Gezond, veel groenten, afwisselend en vrij snel klaar.

 

Zowel ik als mijn man merkten het enorm snel aan ons lichaam. Het opgeblazen gevoel, de opgezette buik, het snel honger hebben na een maaltijd, dit viel allemaal weg. En ook de kilo’s.

 

Uiteindelijk waren de 9 dagen vrij snel voorbij en bleef ik doorgaan samen met mijn man, weliswaar in een light-versie.

 

Dieet nee, levensstijl ja.  Dankzij het programma sta ik veel meer stil bij wat ik eet. Als ik in de supermarkt sta, kijk ik nog steeds naar de etiketten van producten om te kijken hoeveel suikers ze bevatten.  Ook ontdekten we 'nieuw' voedsle wat we anders nooit zouden geprobeerd hebben.  Er wordt veel meer fruit en groenten gegeten in ons gezin sedert de F.I.T.-kuur.

Als tussendoortje op het werk neem ik nu iets gezond, vroeger was dit uit gemakzucht/gewoonte een koek en dan nog liefst met chocolade. Bij traktaties op school kon ik niet van de snoep, taart en koeken blijven. Nu lukt dit mij veel makkelijker om er af te blijven. Ik kon me soms letterlijk misselijk eten als er chocolade op tafel stond tijdens de middagpauze.

De online begeleiding van Angélique is een heel goed tool en je bent niet de enige met struggles.  In de community delen we onze ervaringen, tips, recepten... 

Wat ik nog een groot pluspunt vind is dat Angélique niet ‘bang’ is om aan anderen raad te vragen. Bij mijn moeilijke eerste dagen had Angélique onmiddellijk contact genomen met collega’s en een arts om te kijken of ik verder kon doen.

Angélique verplicht je tot niks, ze dringt niet aan - ze laat je eigenlijk zélf ontdekken - en blijft je ondersteunen ook na de F.I.T.-kuur.  Mijn kuur is ondertussen 1,5 jaar achter de rug en ik kan nog steeds terecht bij haar voor vragen, tips. Kortom, een super madam en coach!

Tuurlijk blijft het een uitdaging om op het gezonde pad te blijven.  Maar dankzij de opgedane inzichten kan ik me snel weer herpakken en mijn focus leggen op de juiste voedingscombinaties, voldoende bewegen, water drinken,...

Als we ons lichaam goede dingen geven, dan voelen we ons goed, zijn we gezond(er), hebben we veel minder fysieke klachten en moeten we veel minder medicatie nemen.

Kortom: Angélique is een powervrouw die de energie en de wijsheden die ze bezit, wil doorgeven aan haar klanten.

NAME / JOB / TITLE

bottom of page