top of page

BE IN THE MOMENT

Leven in het NU Járen leefde ik in mijn hoofd en zat in gedachten vaak in het verleden of in de toekomst. Vandaar mijn opleidingen doorheen de jaren... een zoektocht naar en binnenin mezelf. En oh ja, soms laat je je nog misleiden en ga je mee in de ratrace.

Tog Chöd brengt me in het NU moment. Laat me mijn storende gedachten 'doorklieven' met mijn wijsheidszwaard. Ik leer in het NU moment bewust te STAAN, zoniet vliegen de dagen ongemerkt voorbij. Ook ben ik dankbaar dat mijn dans- en yogalessen weer herstartten vorige week. Een steeds sterkere connectie met mijn body keert terug. Dit is mijn job, dit is mijn hobby, dit is mijn passie, dit is wat ik nódig heb, dit is wie ik BEN. Zalig om mijn job maar ook mijn verhaal, over te dragen en anderen hierin te mogen coachen en inspireren. Geniet van de prachtige dagen, telefoon aan de kant, paar keer bewust ademhalen en leef in ‘t NU!

#inspiration #togchöd #mindset #mindfulness #mindfulbewegen #inspiratie #selfcare #selfcarematters #yoga #lujong #elsvanlaecke #businesswoman #coaching #BLESSbodymindcenter
19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page