top of page

mijn hartenwens: BLESS Body Leisure Energy Spirit Strength

Als docent, therapeut en ervaringsdeskundige probeer ik mensen in contact te brengen met hun eigen kracht, vitaliteit en waarheid.

Hierin beschouw ik het lichaam als een ingang naar groei, ontwikkeling, gezondheid en geluk.

Ik zeg altijd: "een lichaam liegt niet". Je lichaam weet vaak veel beter wat je nodig hebt dan je hoofd. Daarnaar leren luisteren kan veel opleveren.


Ik ben altijd al - en nog steeds - onverzadigbaar geweest in het volgen van opleidingen, trainingen, workshops. Altijd op zoek naar meer inzichten, intense ervaringen die me verder konden helpen.

Op weg naar mijn 40ste verjaardag voelde ik gedurende 2 jaar een beweging in mijn lichaam en geest van 'integreren in mezelf' van datgene ik gedurende 15 jaar van kennis en ervaringen had opgedaan.

Alle wijsheid heb je vanbinnen.


Dankzij mijn groeiprocessen ontdekte ik steeds meer wie ik ben, wat ik wil en hoe ik anderen kan inspireren dankzij mijn 'reis'.


In jezelf heb je alle wijsheid. Je lichaam is een wonder dat zoveel aangeeft.

Als je écht in contact staat met je lichaam en gevoel dan weet je wat goed voor je is. Dan weet je wat je écht voedt en wat vulling is.

Ik heb in lockdown 2 écht weer eens moeten voelen dat mijn geven en nemen niet in balans zat. Ik spendeerde té weinig tijd aan mezelf. Ondanks ik hulpbronnen heb. Ondanks ik weet wat goed voor me is. Toch is het de aard van het beestje om mezelf te 'vergeten'.


Dan grijp ik naar mijn voeding: yoga, mediteren, lezen in mind-boeken, podcasts beluisteren...

Dit alles kán inspiratie geven maar onderzoeken wat voor mij werkt, is het allerbelangrijkste.

Zet elke dag op zijn minst 1 hulpbron op je agenda. Een moment waarin jij even loskoppelt en ademt. Waarin jij écht voelt dat je leeft. Waarin jij beseft dat je enkel dat nu-moment hebt.


Want 'daarnet' is al weg en 'straks' is nog niet.

Leef je mooiste leven en begin vandaag.

Angel
9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page