top of page

Prioriteiten stellen voor effectief vetverlies - TIP 1

Als jouw doel vetverlies is én tegelijk zo min mogelijk spiermassa te verliezen - of zelfs spiermassa op te bouwen - dan is het belangrijk dat jij je voeding op orde hebt.

Zonder een correct voedingspatroon geen resultaat.


Wanneer ik rondom mij kijk, zie ik dat ons lichaam vaak niet de eerste prioriteit is. Zelfs nog niet eens in deze uitdagende coronaperiode. En toch willen we er maar al te graag goed uit zien. Daarom is het belangrijk om prioriteit te stellen aan wat belangrijk is, en wat wellicht iets minder onze aandacht verdient.


We leven in een maatschappij met een overvloed aan informatie - vaak ook informatie die niet zo goed is voor ons lichaam, of waar je zélf amper inspanning moet doen voor een fitter lichaam...

We weten allemaal dat het onzin is. De aandacht moet liggen bij de basis, waarmee je grotendeels jouw resultaat behaalt.

Dat is ook de reden waarom ik dit artikel schrijf: welk fundament jou het resultaat gaat geven, en welke inzichten we kunnen gebruiken om dit resultaat te versterken én te behouden.


TIP 1 - je body CLEANSEN

Het veranderen van je lichaam naar iets waar je trots op bent kost tijd. Er zijn op korte termijn mooie resultaten te bereiken maar uiteindelijk gaat het erom dat jij je doel bereikt, en ook weet vast te houden - net zoals ik.

Daarom is het belangrijk dat je iets doet wat je leuk vind en wat bij je past. Het moet in jouw leven passen. VOLHARDING is het allerbelangrijkste fundament.EN onze eerste stap in het programma: je lichaam CLEANSEN.

Deze wordt zo vaak overgeslagen in voedingsadvies. Maar eerst móet je je lichaam eens resetten, je lichaam eens ontdoen van afvalstoffen.

Het hoe en waarom leg ik heel graag uit via een 1 op 1 gesprek óf tijdens mijn volgend webinar op 3 mei om 19u.Vul jouw gegevens in via het contactformulier en ik stuur je heel graag de link door alsook mijn 10 TRANSFORMATIE F.I.T. TIPS waar je onmiddellijk mee aan de slag kan.

37 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page