top of page

Ontmoet Angélique 

Mijn Visie

Het BLESS concept werd uitgewerkt om een gezond evenwicht te vinden tussen ‘inspanning’ en ‘ontspanning’ van lichaam en geest.

DEZE HOLISTISCHE AANPAK STEUNT OP DE 5 PIJLERS
BODY – LEISURE – ENERGY – SPIRIT - STRENGTH

Wij begeleiden jou in je algemeen welzijn zodat je vitaal, mooi, gezond en gelukkig door het leven kan gaan. Je vindt bij ons een scala aan activiteiten waarbij we je omringen met professionalisme.

Wij geloven dat de geest herleeft wanneer die in balans is met het lichaam! Jouw emotionele, fysieke en mentale gezondheid is onze passie!

 

ONTSPAN, GENIET, BELEEF EN VERZORG JE!

BLESS STAAT OOK VOOR BEWEGEN EN ONTSPANNEN!

Bij dans- en bewegingscentrum Dance-Crush vindt u een lesaanbod terug van kinder- en jeugddans tot volwassendans, maar ook danstechnische vaardigheden, zumba, yoga…
Angélique en haar docententeam nemen u graag mee in hun passie!

F.I.T. classes.jpg

Lichaamstherapeut

Certified Yoga Teacher & Personal Coach

Als HOLISTISCH LICHAAMSTHERAPEUT, LIFESTYLE COACH EN EXERCISE SPECIALIST met meer dan 19 jaar ervaring,

begeleid ik je graag naar een innerlijk welbevinden en een gezonde levensstijl.
 

Uit passie voor de OOSTERSE FILOSOFIE EN MASSAGETECHNIEKEN startte ik mijn praktijk Release in 2002. IK WOU VOORAL DUIDELIJK MAKEN DAT FYSIEKE KLACHTEN EEN SIGNAAL ZIJN VAN EMOTIONELE, MENTALE EN/OF PSYCHISCHE KLACHTEN.

 

Als ergotherapeut (8 jaar werkzaam geweest in een revalidatiecentrum) werd ik reeds opgeleid om de mens als één geheel te beschouwen. Deze holistische visie gecombineerd met Oosterse wijsheid geeft een meerwaarde aan mijn behandelingen.

Holistisch betekent dat ik niet alleen kijk naar de mentale of psychische factoren achter het menselijk gedrag, maar ook naar de lichamelijke, energetische en emotionele kanten van de mens en er vraagstukken rond zingeving bij betrekt.

 

Deze kennis deel ik graag met jullie tijdens mijn lichaamsbehandelingen, yogalessen, mindfulness cursus, voedingsadvies en personal coaching.

bottom of page